مدير هماهنگي و نظارت بر توليد اين مرکز با اشاره به اينکه 4 معيار اصلي در انتخاب اين فرش ها در نظر گرفته شده، افزود: اصالت در طرح و نقشه، رنگ، سايز و ابعاد و همچنين توجه به سليقه بازار اصلي ترين معيار براي انتخاب فرش است.
وي ادامه داد: توجه به منطقه بافت، بافت سالم و همچنين استفاده از مواد اوليه مرغوب و رنگرزي مناسب ديگر معيارهاي انتخاب برترين فرش دستباف کشور بوده است.
اين مقام مسئول اظهارداشت: فرشها در سه گروه روستايي و عشايري، فرشهاي کلاسيک و شهري باف و فرش هنري به رقابت با يکديگر پرداختند.
وي با اشاره به اينکه از ميان 60 فرش که در اين مسابقه شرکت کردند 18 فرش به مرحله دوم راه يافتند، افزود: از ميان اين فرش ها تنها 5 فرش تمامي معيارها را رعايت کرده بودند که در پايان مراسم از آنها تقدير شد.
کاتب تصريح کرد: از ميان فرشهاي راه يافته به مرحله دوم هيات داوران در گروه فرشهاي عشايري و روستايي با رج شمار زير 20 هيچ اثري را به عنوان برترين انتخاب نکرد ضمن اينکه در گروه فرشهاي عشايري و روستايي با رج شمار بالاي 20 فرش قشقايي قبادخاني از غرفه شرکت فرش قشقايي باف به عنوان برترين فرش عشايري انتخاب شد.
مدير هماهنگي و نظارت بر توليد مرکز ملي فرش با بيان اينکه در گروه فرشهاي کلاسيک شهري باف با رج شمار 30 تا 50 رج قاليچه لچک ترنج از شرکت فرش حکيمي فردالموتي به عنوان برترين فرش انتخاب شد.
وي در ادامه گفت: در گروه فرشهاي کلاسيک شهري باف تمام ابريشم با رج شمار بالاي 50، فرش دنياي پرندگان از توليدي فرش مير مهدي قم به عنوان برترين فرش انتخاب شد همچنين از فرش لچک ترنج کاشان از شرکت فرش نگارستان کاشان مرشدي و فرش لچک ترنج تخت جشميد از شرکت فرش بهارستان محرري تقدير شد.
مهدي کاتب ياد آور شد: در گروه فرشهاي کلاسيک شهري باف پشمي با رج شمار بالاي 50 قالي لچک ترنج شاه عباسي از شرکت فرش محمد صيرفيان به عنوان برترين فرش انتخاب شد ضمن اينکه در گروه فرشهايهنري، فرش السماالحسني از شرکت فرش مهدي يي به عنوان برترين فرش انتخاب شد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: به توليدکنندگان 5 فرش برتر تنديس، لوح تقدير و 3 سکه تمام بهار آزادي اهدا شد./111
انتهای پیام/